NordicLiwing

PARK 21

De nyproducerade bostäderna i Park 21 omsluter tillsammans en lugn innergård i västerläge mitt i Helenelunds idylliska villakvarter. Här erbjuds kedjehus, parhus och lägenheter i bostadsrättsform med unika materialval i ljusa och öppna planlösningar där takhöjderna sträcker sig upp till 2,9 meter. På sommarkvällarna tänds grillen och under vinterhalvåret kan ni njuta av brasans värme i vardagsrummet.

Bostäderna som Signum Fastigheter skapar i samarbete med arkitekt Patrik Windisch är av hög standard och erbjuder takhöjder som sträcker sig upp till 2,9 meter. Interiören i samtliga bostäder är utformad av Whyte Lilja. Genom god kundanalys utvecklar Whyte Lilja interiörer med en tydlig konceptuell riktning och arkitektonisk höjd som möter kundens estetiska och funktionella preferenser. På områdets framsida längs Almvägen anläggs en härlig park ritad av trädgårdsdesignern Annika Zetterman. Uteplatserna mot den gröna innergården har plats för utekök, grill, matplats och loungemöbler för umgänge och avkoppling i solen.

Park 21 är ett boende utöver det vanliga. Husmodellerna är välplanerade och arkitekten har fokuserat på att skapa yteffektiva hem där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Bostäderna har 3-6 rum och kök, fördelade på ett eller två plan, samt tillhörande carport med förråd. Braskamin finns som tillval i både parhus och kedjehus. Byggnaderna i Park 21 omsluter tillsammans en lugn innergård i västerläge. Ett perfekt boende som passar både den lilla och stora familjen!

Bilder

Fakta

Nr: P0139
Projekt: PARK 21, Helenelund Brf Hörnet 28 i Sollentuna
Adress: Almvägen 2 191 41 Sollentuna
Beskrivning: Tvåplans flerbostadshus med 13 radhus och 4 lägenheter.
Nordic Liwings åtagande: Projektering och husleverans.
Invändig yta: 1 734 kvm
Byggår: 2016-
Arkitekt: Patrik Windisch