NordicLiwing

Claerence Hill, Båstad

Backahill bygger 8 stycken friköpta bostäder – 117 kvm om 5 rum och kök. Med utsikten mot havet och åsens böljande vidder samt med golfbanan i väster, ett hemtrevligt boende med gen uteplats och minimalt underhåll. Tillsammans med Nordic Liwing erbjuds ett boende både för livsnjutaren och den aktiva.

Newporthusen byggs på bästa läge i backen till höger om det 10-hålet på golfbana. Mitt i området som kallas Sveriges Toscana. Alla hus har kvällssol, enastående vy över golfbanan och ett flertal även med magnifik utsikt över Laholmsbukten. Husens byggs i gedigna och högkvalitativa material och detaljer som tillsammans skapar genuina New England hus i det magiska landskapet.

Båstad Greenside är ett unikt område med närhet till natur och inte minst Båstad Golfklubb som kommer kunna nås direkt via tomtgränsen. Bekvämt och enkelt tar man sig ut på banan och lika bekvämt tar man sig ett dopp i den gemensamma poolen (5×10 meter) eller spel på den egna padelbanan intill. Med närheten till centrala Båstad och med all service i Boarp intill är detta det ultimata country club boendet på Bjärehalvön som slipats och nötts för att få fram det ultimata boende konceptet för den aktiva golfaren. Bemärk även att detta inte är någon Brf utan friköpta enheter där man själv råder över sin fastighet men med den yttre skötseln av trädgård etc omhändertagen via den gemensamma samfälligheten Ett bekvämt boende bland böljande landskap och utsikt över Laholmsbukten med golfbanan som närmaste granne. Ett boende i världsklass helt enkelt.

Bilder

Fakta

Nr: A2900
Projekt: Claerence Hill, Båstad
Adress: Boarpsvägen, 269 93 Båstad
Beskrivning: 16 bostäder i New England stil. 8 villor, 8 radhus.
Nordic Liwings åtagande: Projektering och husleverans.
Invändig yta: ca 2400 kvm
Byggår: 2018
Arkitekt: Kaj Linghoff