NordicLiwing

Karlholm Strand

Till ljudet av skriande måsar och frisk havsluft växer nu ett helt nytt område fram, här möter den gamla bruksmiljön det nya Karlholm Strand. Här står livskvalité i fokus och med den direkta närheten till havet ges man möjlighet till ett aktivt båt- och friluftsliv för såväl boende som för allmänheten.

Karlholm går en spännande framtid till mötes. Smultronstället erbjuder en exklusiv möjlighet till privata strandtomter då området inte omfattas av något strandskydd. Här kan du få lugn och ro, havets brisar och en enastående utsikt.

Avsaknaden av strandskydd gör att bostäderna kan byggas direkt vid havet. Vid uteplatsen eller den privata stranden har du möjligheten att få sinnesro. Här finns möjlighet att bada, fiska, åka ut med båten, promenera eller avnjuta solen vid din alldeles privata strand. I Karlholm Strand kan du leva ut det sanna naturlivet och detta av hög livskvalitet.

Nu kan vi få en liten förhandstitt på hur de nio helt unika villorna från Nordic Liwing kommer att se ut i Karlholm Strand. Samtliga i ostört läge med egen brygga i söderläge. Det blir ett exklusivt och bekvämt boende med havet som utsikt. Bostäderna är av allra högsta kvalitet, med fantastisk arkitektur och egen brygga. Dessa bostäder är för de sanna livsnjutarna. De som vill ha det extraordinära.

Hamnen är det centrala i vad som utgör Karlholm Strand till en sällsam pärla. Stadsdelen kommer att ha den första småbåtshamnen med service mellan Öregrund och Gävle. En helt ny hamn med fyra meter djup. Hamnen kommer att ha fullservicetjänster, till exempel drivmedel, ramp och lyft för upptagning av båtar.

I hamnen finns plats för upp till 300 – 400 båtar och intill hamnen finns möjligheten att hyra båt. Hamnen och det härliga båtlivet lockar både familjer, ensamma båtfantaster och storstadsbor. Vid kusten finns alla möjligheter för att ha ett aktivt friluftsliv.

För mer information kontakta Widerlöv, Felix Jacobsson 0736 73 82 20.

Bilder

willa-nordic-projekt-karlholm-strand-04
willa-nordic-projekt-karlholm-strand-01
willa-nordic-projekt-karlholm-strand-02
willa-nordic-projekt-karlholm-strand-06
willa-nordic-projekt-karlholm-strand-07
willa-nordic-projekt-karlholm-strand-09
Karlholm-strand-willa-nordic-projekt.10
willa-nordic-projekt-karlholm-strand-08
Karlholm-strand-willa-nordic-projekt-1.2
Karlholm-strand-willa-nordic-projekt-11.2

Fakta

Nr: P0193
Projekt: Karlholm Strand
Adress: Lancashirevägen, 819 40 Karlholmsbruk
Beskrivning: 9 friliggande enplanshus a´ 135,5 m² med carport och förråd
Nordic Liwings åtagande: Totalentreprenad
Invändig yta: 1 220 m²
Byggår: 2022 – 2023
Arkitekt: Kastriot Sadiku